Inschrijven foodtruck

Hieronder een inschrijfformulier voor de 7e zomereditie van het foodtruckfestival in Haarlem welke gehouden wordt van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2019.

Deze editie is zo goed als gevuld, er is slechts nog 1 plek beschikbaar. Check aub onder het kopje foodtrucks wat en welk assortiment we reeds hebben voor dit jaar. Elke 1e woensdag van de nieuwe maand selecteren we trucks uit de nieuwe inzendingen, dus je hoort vrij snel of we een plek voor je hebben.

Bij een match sturen we een uitgebreider inschrijfformulier en een kleine aanbetalingsfactuur welke 1 mei 2019 betaald dient te zijn. Als alle deelnemers rond zijn zullen de andere inschrijvingen een afwijzing krijgen zodat er nog ruim de tijd is in te schrijven op andere festivals in die periode. De verwachting is dat dit rond maart zal zijn. Ook als je al aan een eerdere editie hebt meegedaan of eerder ingeschreven willen we toch graag een nieuw inschrijfformulier!

ProefPark wordt georganiseerd in een monumentaal grasperk aan de rand met daarachter een doorgaande weg. Derhalve is het niet mogelijk een werkruimte achter de truck te bouwen. Alle foodtrucks staan kop-staart tegen elkaar aan. In totaal is er plek voor 25 tot 35 foodtrucks, afhankelijk van de grootte en aangeboden assortiment. Met het eerst ingevulde gerecht onder ‘Producten’ in het inschrijfformulier krijg je exclusiviteit. Iedereen, ook de door ons geëxploiteerde bar, is verplicht met composteerbare disposables te werken.

Na het invullen krijg je een standaard aangemaakte email met de door jou ingevulde gegevens alsook de exacte kosten, welke gelijk liggen aan de afgelopen jaren. Geen mail ontvangen? Dan is er iets fout gegaan met je inschrijving en verzoeken we je het opnieuw te proberen. Mocht je voor het invullen willen corresponderen dan kan dat via foodtrucks@proefparkhaarlem.nl.

Alleen inschrijfformulieren met duidelijke foto’s en concept worden in behandeling genomen, het heeft dus geen zin om een nog in aanbouw zijnde foodtruck aan te melden. Wij verzoeken je dan vriendelijk te wachten tot het seizoen 2020.

Wellicht tot deze zomer!


Algemene informatie

Alle velden met een * zijn verplicht.

Naam foodtruck*

Contactpersoon*

(Mobiel) telefoonnummer*

E-mailadres*

Website

Facebookpagina

Instagram


Producten

Omschrijving van de producten*
Met het eerst omschreven product krijg je exclusiviteit.


Foodtruck

Afmetingen van de foodtruck in meters*
Vergeet de dissel en openslaande deuren niet!

Producten worden alleen vanuit de foodtruck verkocht*

Indien nee, hoeveel buitenruimte heb je nodig (exclusief afmetingen foodtruck)?


Gas en bbq's

Ik maak gebruik van apparatuur die werkt op gas*

Indien ja, hoeveel gasflessen van 10,5 kilo (andere formaten zijn NIET toegestaan) zijn er aangesloten?

Ik maak gebruik van bbq's*


Foto's

Upload hieronder twee goede foto's van de foodtruck*
Maximaal 3 MB per foto als jpg, jpeg, png of gif.

Foto 1:

Foto 2:


Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze privacyverklaring.