30, 31 aug & 1 sep 2024 / Kenaupark

Alle praktische zaken op een rijtje

Route

ProefPark Haarlem vindt plaats in het Kenaupark, aan het einde van de Parklaan. Dit is ongeveer 3 minuten lopen vanaf Station Haarlem.

Kenaupark in Haarlem
Plattegrond van het Kenaupark in Haarlem

Vanuit het station loop je vanaf het Stationsplein (bushaltes) naast Hotel Lion d’Or de Kenaustraat in en daar komen de zalige geuren je al tegemoet.

Het beste kom je als Haarlemmer lekker op de fiets. Let wel op: er worden gratis fietsenstallingen ingericht. Fietsen tegen bomen stallen is ten strengste verboden (deze monumentale bomen zijn te kwetsbaar) en hier wordt dus op gehandhaafd en verwijderd waar nodig om de vergunning voor ook een volgend jaar te waarborgen.

Parkeren

Er zijn zéér beperkte betaalde parkeerplekken rondom het Kenaupark, Rozenstraat en de Parklaan te vinden. Enkele parkeergarages vind je op 10 minuten loopafstand.

Toegang & geldzaken

Het terrein is vrij van hekken te betreden. Neem voldoende cash geld mee. Bij de hoofdbar kunnen consumpties ook gepind worden evenals bij de meeste foodtrucks. Er zijn beperkt pinmachines in het centrum, die op het station is verdwenen.

Duurzaamheid

Onze super silence aggregaten draaien op bio HVO 10 diesel. De plastic soft cup voor alle dranken worden apart ingezameld en verwerkt tot een nieuwe. Achter de schermen wordt afval gescheiden, waar mogelijk m.m.v. de Groene Muggen. Artiesten komen uit de regio.

Huisregels

ProefPark Haarlem staat voor smaak, inspiratie en gezelligheid. En om dat voor al onze bezoekers te garanderen en om een editie volgend jaar ook mogelijk te maken, moeten we wel een aantal afspraken maken. Met onszelf en onze bezoekers.

Contact

Heb je behoefte aan contact voor het evenement mail dan naar info@proefparkhaarlem.nl.

Positieve of negatieve feedback tijdens het evenement? Vraag bij de barren naar het barhoofd en hij of zij staat je graag te woord!

Deelnemen aan ProefPark 2024 met je foodtruck is niet meer mogelijk, zelfs de reservelijst is vol. Vanaf 15 februari 2025 staat er hier op de website weer een formulier online om in te schrijven.