Vermaak

FooDieJays

Een uitvinding van ProefPark. We proberen het woord nog vóór de volgende druk in Het Groene Boekje en de Dikke van Dalen te krijgen, maar tot die tijd:

FooDieJay (Angl. mv, spr.: foediedjee): Iemand die muziek via CD of langspeelplaat ten gehore brengt op een culinair evenement ter verhoging van het smaak- en ontspangenot.

FooDieJays tijdens ProefPark

Vrijdag
19-23 u: Radikal Rupert

Zaterdag
20-23 u: Nifty

Zondag
16.30-20 u: Marcel Barlag

Live muziek

Rond borreltijd vind je dagelijks in de podiumtent de lekkerste singer-songwriters en (Haarlemse) bandjes.

Vrijdag
J. Wave Kings

Zaterdag
Juicy & Uncle Sue

Zondag
2 Together

ProefPark ProefTent vrijdag, zaterdag en zondag

jeugdtheater overdag en in de avond voor nu een verrassing. (betaalde activiteit)

Op Stoom zaterdag en zondag

De allerkleinsten krijgen een eigen stuk in het Kenaupark waar ze samen met die leukerds van Op Stoom weer zelfstandig winkeltje kunnen spelen, maar dan wel op z’n ProefParks. Een opstelling met houten foodtrucks, barbeques, kassa’s en andere houten attributen maken dat jouw kind zich uren kan vermaken. (gratis activiteit)

Kickzy zaterdag en zondag

Schminken. Het gehele weekend wordt er weer geschminkt; niet als fee, tijger of anders. Om in het thema te blijven van een culinair festival worden ze als hun favoriete groente of fruit beschilderd (betaalde activiteit)

Natuurreddertjes op pad met Ontdekker Job. De kinderen gaan samen met Ontdekker Job op zoek naar 10 verschillende elementen die met de natuur te maken hebben. Aan de hand van diverse opdrachten komen zij steeds dichter bij de avonturenkist en hier wacht een mooie verrassing voor de reddertjes! (betaalde activiteit)

Broodje bakken op echt vuur. Jong en oud kan aanschuiven aan de picknickbanken aan de zuidzijde van het Kenaupark om van duurzaam papier hun eigen broodzakje te maken/beschilderen. Vervolgens kan van brooddeeg en bamboestokken boven een echt kampvuur zelfstandig een lekkernij gemaakt worden eventueel met roomboter en suiker. (betaalde activiteit)

Alle Kickzy activiteiten kunnen zowel contant als per pin afgerekend worden.

Ontspannen Jij zaterdag en zondag

Anita van Ontspannen Jij masseert ook deze editie weer voor het goede doel De Dromenvangers: “Naast degene op mijn massagestoel wil ik daarnaast ook graag iemand anders elders op deze wereld direct en indirect ontspanning geven. En daarom heb ik De Dromenvangers opgericht, zij zetten zich in om de boze dromen van kindjes op de vlucht om te zetten in nieuwe mooie herinneringen” 100% van de opbrengsten tijdens ProefPark komen ten goede van de stichting.

En natuurlijk… Foodtrucks!

De markante ondernemens van de foodtrucks zijn kokende artiesten op zich. Vraag ze vooral naar hun specialiteiten en ingrediënten, ze staan je altijd graag met liefde over hun producten te woord!

Kom werken tijdens ProefPark!