Vermaak

Live muziek

Vrijdag
17.30 uur 

Zaterdag
15.00 uur 

ProefPark Haarlem16.30 uur 

Zondag
14.30 uur 

FooDieJays

FooDieJays? wasda? Een uitvinding van ProefPark. We proberen het woord nog vóór de volgende druk in Het Groene Boekje en de Dikke van Dale te krijgen, maar tot die tijd:

FooDieJay (Angl. mv, spr.: foediedjee): Iemand die muziek via CD of langspeelplaat ten gehore brengt op een culinair evenement ter verhoging van het smaak- en ontspangenot.

Vrijdag
20.00 uur

Zaterdag
19.30 uur

Zondag
16.00 uur 

Kleinkunst (zaterdag en zondag)

Vanaf een intiem podium wordt op zaterdag en zondag overdag kleinkunst geprogrammeerd in de Huiskamer. Deze overdekte ruimte is gratis toegankelijk voor het publiek. Na elk optreden wordt er met de pet rondgegaan en is er de mogelijkheid de artiesten te ontmoeten aan de Oud Hollandse bar.

Zaterdag 

Zondag

Jeugdtheater (zaterdag en zondag)

Kindervermaak (vrijdag, zaterdag en zondag)

ProefPark Haarlem

Biercollege (18+) (vrijdag, zaterdag en zondag)

ProefPark Haarlemeen biercollege waarbij je in een uurtje tijd 4 verschillende bieren van Gulpener krijgt voorgeschoteld. Dit interactieve college draait om proeven, testen, leren, weten en beleven. Is helemaal gratis en inschrijven is niet nodig. Er is plek voor zo’n 40 geinteresseerden en vind plaats in de transparante tent aan de Parklaanzijde: de Huiskamer.

Huiskamer met markante Haarlemse (ex) kasteleins (vrijdag, zaterdag en zondag)

Topgastheerschap in de Huiskamer tent! Elke dag een wisselende bekende Horeca ondernemer uit de binnenstad, of een cafebaas die gestopt is en je altijd nog een keer had willen zien. Komt dat zien en meemaken en zie je favoriete gastheer in actie maar dan in festival style.

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

En natuurlijk… Foodtrucks! (vrijdag, zaterdag en zondag)

De markante ondernemens van de foodtrucks zijn kokende artiesten op zich. Vraag ze vooral naar hun specialiteiten en ingrediënten, ze staan je altijd graag met liefde over hun producten te woord!

Kom werken tijdens ProefPark!